Cпеціалісти у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини продемонстрували високий рівень професійних знань

viber imageЗавершився другий тур фінального тестування слухачів дистанційного професійного навчання для державних інспекторів,державних ветеринарних  інспекторів та інших фахівців із територіальних органів Держпродспоживслужби та підпорядкованих їм структур (всього 21 область).

Тестування тривали  з 22 по 25 січня включно.

Тестування проходило за результатами навчального курсу  на тему: «Важливість використання найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів» з підвищення професійної компетентності фахівців Держпродспоживслужби у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. Від Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області у часть у тестуванні взяли 39 спеціалістів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

Слухачі виявили неабияку обізнаність з даної теми навчання. Зокрема, спеціалісти ГУ ДПСС в Житомирській області продемонстрували досить високий рівень професійних знань :  відзначилися 100-відсотковими відповідями спеціалісти  – Вальчук Людмила, Зелюнко Володимир, Кривда Богдан, Острополець Наталія, Цимбалюк Юлія, багато спеціалістів управління подолали  90-відсотковий бар’єр відповідей.

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Лютий 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Січ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829