Cпеціалісти у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини продемонстрували високий рівень професійних знань

viber imageЗавершився другий тур фінального тестування слухачів дистанційного професійного навчання для державних інспекторів,державних ветеринарних  інспекторів та інших фахівців із територіальних органів Держпродспоживслужби та підпорядкованих їм структур (всього 21 область).

Тестування тривали  з 22 по 25 січня включно.

Тестування проходило за результатами навчального курсу  на тему: «Важливість використання найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів» з підвищення професійної компетентності фахівців Держпродспоживслужби у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. Від Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області у часть у тестуванні взяли 39 спеціалістів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

Слухачі виявили неабияку обізнаність з даної теми навчання. Зокрема, спеціалісти ГУ ДПСС в Житомирській області продемонстрували досить високий рівень професійних знань :  відзначилися 100-відсотковими відповідями спеціалісти  – Вальчук Людмила, Зелюнко Володимир, Кривда Богдан, Острополець Наталія, Цимбалюк Юлія, багато спеціалістів управління подолали  90-відсотковий бар’єр відповідей.

ТЕМА ДНЯ

  • Організація циклу лекцій, присвячених підвищенню обізнаності громадян щодо міжнародних стандартів прав людини та механізмів їх захисту, в рамках проведення Всеукраїнського тижня права.
  • Укладення договору з ДП “Держінформресурс” щодо підключення Головного управління до системи електронної взаємодії органів державної виконавчої влади.
Грудень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031