Cпеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії прийняли участь в дводенному пілотному аудиті, заснованому на принципах НАССР для продуктів нетваринного походження.

gaAZNOs9b1cВ рамках проекту Європейського Союзу  «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії прийняли участь в дводенному пілотному аудиті, заснованому на принципах НАССР для продуктів нетваринного походження.

14 та 15 серпня 2017 року в рамках пілотного аудиту було відвідано підприємство ТОВ «Асканія-Пак» м. Київ, вул.Бориспільське шосе, 41-В.

Під час аудиту спеціалісти ознайомилися із структурою підприємства, документацією постійно діючих, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.

15 серпня 2017 року спеціалістами було розглянуто результати аудиту підприємства з детальним обговоренням виявлених зауважень. Були відпрацювані практичні вправи щодо заповнення Акту, складеного за результатами державного аудиту щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.

ТЕМА ДНЯ

  • Обговорення проекту операційного плану діяльності з внутрішнього аудиту на 2020 рік
Грудень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031