ДО УВАГИ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

03 листопада 2016 року о 10.00 Мінагрополітики спільно з проектом ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» буде проводити  вебінар на тему «Вимоги нового законодавства в сфері безпечності харчових продуктів та практичні аспекти впровадження НАССР».

Просимо операторів ринку харчових продуктів взяти участь в даному заході.

Перелік актуальних питань для обговорення:

– Загальні вимоги до операторів ринку, які здійснюють первинне виробництво та ведення записів щодо забезпечення безпечності харчових продуктів;

  • Гігієнічні вимоги до потужностей;
  • Гігієнічні вимоги до приміщень, де обробляються або переробляються харчові продукти;
  • Гігієнічні вимоги до рухомих та/або тимчасових потужностей;
  • Гігієнічні вимоги до транспортних засобів;
  • Гігієнічні вимоги до обладнання та інвентарю;
  • Гігієнічні вимоги під час поводження з харчовими відходами;
  • Гігієнічні вимоги щодо постачання води;
  • Вимоги до гігієни персоналу потужностей, який працює у зоні поводження з харчовими продуктами;
  • Гігієнічні вимоги до харчових продуктів;
  • Гігієнічні вимоги до пакування харчових продуктів, включаючи первинне пакування;
  • Гігієнічні вимоги під час термічної обробки.

Дані вимоги є фактично програми-передумови, перед розробкою, запровадженням та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

Зареєструватися та подивитися пряму трансляцію вебінару можна за посиланнями:

 https://docs.google.eom/forms/d/e/lFAIpQLSe4oKUwSwa7gVp07scS uudke
1 vbLU 13 іМс 1 nQ-uvoLLOD4sO/viewform?c=0&w= 1  реєстрація на вебінар;
https://www.voutube.com/channel/UCPSczgaOIlkCeOOzVVdfIqw – офіційний YouTube – канал Мінагрополітики.