До уваги суб’єктів господарювання у сфері громадського харчування

Головне управління Держпродспоживслужби у Житомирській області анонсує проведення одноденного навчального семінару з впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у закладах громадського харчування.

Захід орієнтований  на власників (керівників) закладів громадського харчування (кафе, ресторани,заклади громадського харчування готельних комплексів, санаторіїв тощо).

Відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» з 20 вересня 2019 року процедури, засновані на принципах НАССР, обов’язкові для всіх операторів ринку.

Семінар відбудеться 11 вересня за адресою : м.Житомир, площа Замкова, 5/8  (конференц-зала готелю «Reikartz Житомир» за ініціати громадської організації «Ресторанна гільдія».  З детальною інформацією можна ознайомитись за посиланням https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.profi-club.com.ua%2Fportfolio-item%2F11-09-2019g-2%2F%3Ffbclid%3DIwAR0G8ESMCk-CTkk9sxJolKR5BMW6pi49cCcF7cj7fdYr4S_m7Y8RePDOqS4&h=AT0kiDBHoVC-rUV9L932-sYFWnS5hAfI59cTLZCfR8f80s_7RSXY70J8jGU55l0_4K2HnTgx6I9gQ0q03L01QMpZu9sgpwKrMSc-ImoDUupo1IJNrqVUIrseowOafYq0VZ88

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Січень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031