До уваги суб’єктів господарювання у сфері громадського харчування

Головне управління Держпродспоживслужби у Житомирській області анонсує проведення одноденного навчального семінару з впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у закладах громадського харчування.

Захід орієнтований  на власників (керівників) закладів громадського харчування (кафе, ресторани,заклади громадського харчування готельних комплексів, санаторіїв тощо).

Відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» з 20 вересня 2019 року процедури, засновані на принципах НАССР, обов’язкові для всіх операторів ринку.

Семінар відбудеться 11 вересня за адресою : м.Житомир, площа Замкова, 5/8  (конференц-зала готелю «Reikartz Житомир» за ініціати громадської організації «Ресторанна гільдія».  З детальною інформацією можна ознайомитись за посиланням https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.profi-club.com.ua%2Fportfolio-item%2F11-09-2019g-2%2F%3Ffbclid%3DIwAR0G8ESMCk-CTkk9sxJolKR5BMW6pi49cCcF7cj7fdYr4S_m7Y8RePDOqS4&h=AT0kiDBHoVC-rUV9L932-sYFWnS5hAfI59cTLZCfR8f80s_7RSXY70J8jGU55l0_4K2HnTgx6I9gQ0q03L01QMpZu9sgpwKrMSc-ImoDUupo1IJNrqVUIrseowOafYq0VZ88

Архіви