Другий етап семінару з питань державного контролю та моніторингу харчових продуктів

IMG_393514 листопада 2017 року  в приміщенні  Головного  управління  Держпродспоживслужби відбувся другий  етап  семінару з питань державного контролю та моніторингу харчових продуктів. Захід проводили  спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії   для державних інспекторів  районних управлінь  ГУ ДПСС в Житомирській області.

         В ході  зазначеного заходу обговорювались  питання :

– виконання плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження  на ІV квартал 2018 року;

– порядок планування та проведення державного контролю на 2018 рік на підконтрольних об’єктах Держпродспоживслужби  у відповідності з вимогами Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»;

-послідовність дій при встановленні позитивних результатів лабораторних досліджень за програмою  державного моніторингу в необробленій продукції тваринного походження та живих тваринах;

– порядок  проведення державної реєстраціії  потужностей та видача експлуатаційних дозволів

Значна увага приділялась  юридичним аспектам  вжиття заходів  реагування  по наслідкам  планових та позапланових  заходів  державного  контролю  (адміністратиний штраф, повне або часткове зупинення виробництва тп інш.)

Наприкінці  семінару тривали обговорення та дискусії з актуальних питань .IMG_3939

ТЕМА ДНЯ

  • Участь у заходах щодо підготовки робочого візиту Голови Верховної Ради України Д. Разумкова до Житомирської області;
  • Обговорення проекту Плану Головного управління з реалізації заходів внутрішнього контролю та моніторингу впровадження їх результатів на 2020 рік.
Грудень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031