Другий етап семінару з питань державного контролю та моніторингу харчових продуктів

IMG_393514 листопада 2017 року  в приміщенні  Головного  управління  Держпродспоживслужби відбувся другий  етап  семінару з питань державного контролю та моніторингу харчових продуктів. Захід проводили  спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії   для державних інспекторів  районних управлінь  ГУ ДПСС в Житомирській області.

         В ході  зазначеного заходу обговорювались  питання :

– виконання плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження  на ІV квартал 2018 року;

– порядок планування та проведення державного контролю на 2018 рік на підконтрольних об’єктах Держпродспоживслужби  у відповідності з вимогами Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»;

-послідовність дій при встановленні позитивних результатів лабораторних досліджень за програмою  державного моніторингу в необробленій продукції тваринного походження та живих тваринах;

– порядок  проведення державної реєстраціії  потужностей та видача експлуатаційних дозволів

Значна увага приділялась  юридичним аспектам  вжиття заходів  реагування  по наслідкам  планових та позапланових  заходів  державного  контролю  (адміністратиний штраф, повне або часткове зупинення виробництва тп інш.)

Наприкінці  семінару тривали обговорення та дискусії з актуальних питань .IMG_3939

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Лютий 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Січ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829