Інформація суб’єктам господарювання малих виробництв виноробної продукції

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.10.2018р. №823, яка  регламентує порядок подання та реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази малих виробництв виноробної продукції вимогам законодавства, спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області надають суб’єктам господарювання  наступну інформацію :

– зазначена декларація подається до Головного управління Держпродспоживслужби в  Житомирській області за адресою: 10002, м.Житомир, вул. Гагаріна 55,  суб’єктом господарювання особисто або через уповноважену особу, або надсилається поштою рекомендованим листом у двох примірниках;

– декларація може бути подана за вибором суб’єкта господарювання як в паперовій, так і електронній формі, підписана електронним ключом ЕЦП. Такі декларації мають однакову юридичну силу. Електронна адреса Головного управління Держпродспоживслужби в  Житомирській області: g.upr@zt-dpss.gov.ua

 Відповідно до поданих декларацій потужностям буде присвоєно  реєстраційний номер.

 Детальніше ознайомитись з текстом Постанови можна за посиланням

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Лютий 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Січ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829