Моніторингові перевірки закладів громадського харчування у м.Житомирі

25 червня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області спільно з фахівцями Житомирського міського управління здійснили рейд з моніторингових перевірок закладів громадського харчування розташованих у м.Житомирі. Загалом охоплено перевірками 9 підприємств, на 4-х з них виявлено порушення вимог протиепідемічного режиму :

  • обслуговування відвідувачів здійснювалось в приміщенні кав’ярні;
  • відсутнє дистанційне маркування перед входом до закладу;
  • видача замовлень у багаторазовому посуді за відсутності посудомийних машин;

За результатами проведених перевірок суб’єктам господарювання, де у закладах було зафіксовано порушення, спеціалістами Держпродспоживслужби надано 4 приписи з пропозиціями щодо усунення недоліків.Крім того, була проведена просвітницько-роз’яснювальна робота  щодо необхідності дотримання карантинних обмежень та протиепідемічних вимог, викладених у постанові головного державного санітарного лікаря України № 32 від 2 червня 2020року  як серед працюючого персоналу так і серед відвідувачів закладів громадського харчування.

Робота у даному напрямку триває на території всієї області.

Відеосюжет Житомир.info https://www.zhitomir.info/news_193061.html

Останні коментарі

    Архіви

    Категорії

    EnglishUkrainian