Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області відзвітував про підсумки роботи у 2017 році

2фото 22 лютого 2018 року в приміщенні актової зали Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області відбулась прес-конференція за підсумками діяльності у 2017 році.

Начальник Головного управління Олександр Шпита публічно відзвітував про результати роботи Держпродспоживслужби Житомирщини та окреслив пріоритетні завдання в умовах сьогодення.

 Під час доповіді начальник управління навів детальний аналіз за напрямками діяльності структурних підрозділів, озвучив як досягнення служби, так і проблемні питання, які постали на шляху реалізації основних завдань, визначених державною політикою у сфері захисту споживачів, забезпечення епізоотичної, фітосанітарної та санітарно- епідемічної безпеки населення.

Захід відбувся за участю представників регіональних ЗМІ та громадськості.

Актуальні проблемні питання, що належать до сфери компетенції Держпродспоживслужби,  жваво обговорювалися в інтерактивному форматі.фото 1

Завершуючи промову, Олександр Шпита наголосив на тому, що Держпродспоживслужба на сьогодні є вузловим елементом, який забезпечує ефективну взаємодію між споживачами, бізнесом та владою. Закликав до активної співпраці громадськість , науковців та представників мас-медіа.

Із презентацією звіту можна ознайомитись за посиланням.

 

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада з питань забезпечення безпечним та якісним харчуванням дітей, які проживають на територіях, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС;
  • Засідання робочої групи за участі департаментів фінансів, агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації з питань погодження проекту Регіональної програми “Дітям Житомирщини – безпечне та якісне харчування”.
Грудень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031