Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області відзвітував про підсумки роботи у 2018 році

DSCN500913 лютого 2019 року в приміщенні актової зали Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області відбулась прес-конференція за підсумками діяльності у 2018 році.

Начальник Головного управління Олександр Шпита публічно відзвітував про результати роботи Держпродспоживслужби Житомирщини та окреслив пріоритетні завдання в умовах сьогодення.

Під час доповіді начальник управління навів детальний аналіз за напрямками діяльності структурних підрозділів, озвучив як досягнення служби, так і проблемні питання, які постали на шляху реалізації основних завдань, визначених державною політикою у сфері захисту споживачів, забезпечення епізоотичної, фітосанітарної та санітарно- епідемічної безпеки населення.

Захід відбувся за участю представників регіональних ЗМІ та громадськості.

Актуальні проблемні питання, що належать до сфери компетенції Держпродспоживслужби,  жваво обговорювалися в інтерактивному форматі.

Завершуючи промову, Олександр Шпита зазначив , що перспектива підвищення ефективності діяльності Держпродспоживслужби на сьогодні вбачається у тісній взаємодії та співпраці в рамках «споживач-бізнес-влада», залученні представників ЗМІ та громадськості .

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Січень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031