Навчальний семінар щодо процедури проведення аудитів постійно діючих процедур,заснованих на принципах НАССР

DSCN759724 травня на базі Житомирського міського управління Держпродспоживслужби  керівництвом та спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ ДПСС у Житомирській області було проведено семінар на тему : «Процедури проведення аудитів постійно діючих процедур,заснованих на принципах НАССР на потужностях харчової галузі». До участі у навчальному семінарі долучились начальники та спеціалісти відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини районних управлінь Держпродспоживслужби.

У ході семінару присутні вивчали загальні принципи та основні етапи проведення аудитів, порядок планування та послідовність  проведення державного аудиту щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих  процедур, що  засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, порядок документування результатів аудиту. На завершення учасники семінару обговорили проблемні питання та підвели підсумки.DSCN7574DSCN7586DSCN7598

Архіви