ОГОЛОШЕННЯ

 З метою надання інформаційно-консультативної підтримки закладів громадського харчування (кафе, ресторани) Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області за участю громадської організації «СОЮЗ СПОЖИВАЧІВ ТА ПІДПРИЄМЦІВ»,

«31» травня 2019 року об 1100 годині проведе семінар на тему: «Впровадження системи НАССР у закладах громадського харчування; переваги сертифікації; лабораторний та державний контроль».

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ БАЖАЮЧИХ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В СЕМІНАРІ.

Для взяття участі необхідно до «30» травня 1000 заповнити та подати анкету учасника семінару, бланк анкети можна отримати у відділі безпечності харчових продуктів управління Держпродспоживслужби району або за посиланням. Заповнені анкети надсилати на електронну адресу fs-zt.dpss@ukr.net

Семінар відбудеться за адресою: м. Житомир, вул. Гагаріна, 55.

Додаткову інформацію можна дізнатись за тел. (068) 700-86-40.

 

 

 

 

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Січень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031