ОГОЛОШЕННЯ

 З метою надання інформаційно-консультативної підтримки закладів громадського харчування (кафе, ресторани) Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області за участю громадської організації «СОЮЗ СПОЖИВАЧІВ ТА ПІДПРИЄМЦІВ»,

«31» травня 2019 року об 1100 годині проведе семінар на тему: «Впровадження системи НАССР у закладах громадського харчування; переваги сертифікації; лабораторний та державний контроль».

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ БАЖАЮЧИХ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В СЕМІНАРІ.

Для взяття участі необхідно до «30» травня 1000 заповнити та подати анкету учасника семінару, бланк анкети можна отримати у відділі безпечності харчових продуктів управління Держпродспоживслужби району або за посиланням. Заповнені анкети надсилати на електронну адресу fs-zt.dpss@ukr.net

Семінар відбудеться за адресою: м. Житомир, вул. Гагаріна, 55.

Додаткову інформацію можна дізнатись за тел. (068) 700-86-40.

 

 

 

 

ТЕМА ДНЯ

  • Участь у черговому засіданні обласної
    комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій;
  • Участь у засіданні комісії при облдержадміністрації з питань ліцензування господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.
Листопад 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Жов    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930