Перевірки закладів громадського харчування у Любарському районі

Спеціалісти Любарського районного управління ГУ ДПСС в Житомирській області спільно з представниками правоохоронних органів перевірили заклади громадського харчування та агропродовольчий  ринок на предмет дотримання протиепідемічного режиму та здійснення діяльності в умовах карантинних обмежень. На 2-х об’єктах комісією було виявлено порушення : відсутнє дистанційне маркування, порушення проведення температурного скринінгу персоналу, не витримується періодичність проведення прибирання та  дезінфекції приміщень відповідно до затверджених графіків. У зв’язку з встановленими порушеннями на відповідальних осіб складено 2 протоколи про адмінправопорушення по ст.42 КУпАП.

Крім того, спеціалісти Держпродспоживслужби активізували роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності дотримання карантинних обмежень та основних заходів з профілактики COVID-19.