Підготовка насіння озимих зернових культур під урожай 2018 р.

 Відділ контролю в насінництві та розсадництві управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує: під урожай озимих зернових 2018 року засипка станом на 19.10.2017 по Житомирській області здійснена на рівні 94% від прогнозованої кількості і становить 32,48 тис. т. З них озима пшениця і тритикале 26,68 тис. т,озиме жито 4,73 тис. т, озимий ячмінь 1,07 тис. т. Станом на 19.10.2017 в ДУ «Житомирська обласна фітосанітарна лабораторія» Держпродспоживслужби надійшло на перевірку по Житомирській області 2755 т насіння озимих зернових культур. З них в тому числі: насіння озимої пшениці – 2430 т, озимого жита – 225 т, озимого ячменю – 100 т. Перевірено: насіння озимої пшениці – 2430 т, озимого жита – 225 т, озимого ячменю – 100 т. В результаті лабораторного дослідження встановлено, що кількість кондиційного насіння становить: насіння озимої пшениці -2520 т, озимого жита – 200 т, озимого ячменю – 100 т. В області триває робота по доведенню насіння до посівних кондицій, та проводиться лабораторне визначення якісних показників. Детальніше з інформацією в табличному варіанті можна ознайомитись тут.

ТЕМА ДНЯ

  • Співбесіда з керівниками лікарень ветмедицини з питань
    оптимізації мережі.
  • Організація проведення протиепізоотичних заходів по локалізації та ліквідації вогнища АЧС в Радомишльському районі.
  • Узгодження та підписання Регіонального плану щодо створення належних умов для безпечного харчування в закладах освіти з представниками управління освіти і науки, департаменту праці, соціальної та сімейної політики.

 

Листопад 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Жов    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930