Про посилення моніторингових перевірок закладів громадського харчування

Про посилення контролю за дотриманням протиепідемічних вимог насамперед у закладах громадського харчування, об’єктах торгівлі та агропродовольчих ринків  в період карантину знову йшлося  під час селекторної наради під головуванням  заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Сергія Глущенка  за участі т.в.о. Голови Держпродспоживслужби   Ольги Шевченко. Як зазначив Сергій Глущенко, – за  результатами попередніх моніторингових перевірок закладів громадського харчування, проведених спеціалістами Держпродспоживлсужби у 30% було виявлено порушення протиепідемічних вимог,викладених у постанові головного державного санітарного лікаря України №32 від 02.06.2020 року.

         У зв’язку із значним зростанням  захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19, що спостерігається упродовж останнього тижня, було наголошено на суттєвому посиленні моніторингових перевірок та вжитті вичерпних заходів адміністративного впливу у випадку виявлення порушень протиепідемічного режиму. Крім того, обговорювались питання щодо залучення до проведення зазначених вище перевірок представників правоохоронних органів та ,зокрема, представників ЗМІ.  

За результатами цієї наради у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Житомирській області відбулась нарада в режимі zoom-конференції з керівниками міського та районних управлінь, під час якої учасникам було доведено до відома першочергові завдання Служби, спрямовані на протидію поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

Останні коментарі

    Архіви

    Категорії

    EnglishUkrainian