Роз’яснення практичних аспектів впровадження системи НАССР операторам ринку Спілки споживчих товариств Житомирської області

DSCN81237 червня на базі Житомирського кооперативного коледжу бізнеса і права за ініціативи керівництва Спілки споживчих товариств Житомирської області відбувся  семінар з питань впровадження системи НАССР на потужностях Спілки. Захід орієнтований на представників та відповідальних осіб закладів громадського харчування Житомирської області,  що належать до сфери управління Спілки споживчих товариств. Для роз’яснення основних засад впровадження вищезгаданої системи до участі у семінарі у якості доповідача був запрошений представник Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області – начальник відділу безпечності харчових продуктів Володимир Онопченко.DSCN8083

          У ході проведення семінару детально розглядались законодавчі вимоги щодо впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів та особливості здійснення контролю з боку держави.

Так, за допомогою мультимедійного відтворення представник Держпродспоживслужби ознайомив присутніх з етапами та процесами впровадження системи НАССР у закладах громадського харчування.  

Зокрема, було акцентовано  увагу на необхідності дотримання певної послідовності впровадження системи, проведення аналізу небезпечних факторів з метою подальшого контролю та вжиття відповідних заходів

На завершення доповіді , Володимир Онопченко висловив готовність до співпраці в частині надання консультативно-інформативної допомоги у зазначеній сфері.

DSCN8158

.DSCN8155DSCN8168DSCN8111

ТЕМА ДНЯ

  • Коригування та узгодження з департаментами ОДА проекту обласної програми “Дітям Житомирщини-безпечне та якісне харчування “
    Засідання комісії з розгляду адміністративних справ.
    Аналіз постачальників харчових продуктів та їх реєстрації.
Грудень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031