Роз’яснення практичних аспектів впровадження системи НАССР операторам ринку Спілки споживчих товариств Житомирської області

DSCN81237 червня на базі Житомирського кооперативного коледжу бізнеса і права за ініціативи керівництва Спілки споживчих товариств Житомирської області відбувся  семінар з питань впровадження системи НАССР на потужностях Спілки. Захід орієнтований на представників та відповідальних осіб закладів громадського харчування Житомирської області,  що належать до сфери управління Спілки споживчих товариств. Для роз’яснення основних засад впровадження вищезгаданої системи до участі у семінарі у якості доповідача був запрошений представник Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області – начальник відділу безпечності харчових продуктів Володимир Онопченко.DSCN8083

          У ході проведення семінару детально розглядались законодавчі вимоги щодо впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів та особливості здійснення контролю з боку держави.

Так, за допомогою мультимедійного відтворення представник Держпродспоживслужби ознайомив присутніх з етапами та процесами впровадження системи НАССР у закладах громадського харчування.  

Зокрема, було акцентовано  увагу на необхідності дотримання певної послідовності впровадження системи, проведення аналізу небезпечних факторів з метою подальшого контролю та вжиття відповідних заходів

На завершення доповіді , Володимир Онопченко висловив готовність до співпраці в частині надання консультативно-інформативної допомоги у зазначеній сфері.

DSCN8158

.DSCN8155DSCN8168DSCN8111

Архіви