Семінар-навчання зі спеціалістами районних управлінь Держпродспоживслужби

20 вересня на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області було проведено семінар-навчання з начальниками відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини районних та Житомирського міського управлінь.

  Відкрив семінар та окреслив основні завдання роботи в IV кварталі поточного року перший заступник Ігор Волківський. Він також наголосив на чіткому дотриманні вимог законодавства при здійсненні заходів державного контролю, а також об’єктивності та неупередженості.

На семінарі було висвітлено наступні теми: «Періодичність здійснення планових заходів державного контролю на підставі ризик-орієнтованого підходу – розробка плану державного контролю на наступний рік. Нові нормативно-правові акти для заходів державного контролю. Порядок відбору зразків при заходах державного контролю».

Окремим розділом обговорено питання нових уніфікованих актів для здійснення заходів державного контролю (інспектування та аудиту) затверджених наказами Міністерства Аграрної політики та продовольства України. від 08.08.2019 р.№ 446 та № 447.

       Завершився семінар обговоренням та дискутуванням по основних питаннях семінару та підведенням підсумків.

ТЕМА ДНЯ

  • Коригування та узгодження з департаментами ОДА проекту обласної програми “Дітям Житомирщини-безпечне та якісне харчування “
    Засідання комісії з розгляду адміністративних справ.
    Аналіз постачальників харчових продуктів та їх реєстрації.
Грудень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031