Семінар-навчання зі спеціалістами районних управлінь Держпродспоживслужби

20 вересня на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області було проведено семінар-навчання з начальниками відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини районних та Житомирського міського управлінь.

  Відкрив семінар та окреслив основні завдання роботи в IV кварталі поточного року перший заступник Ігор Волківський. Він також наголосив на чіткому дотриманні вимог законодавства при здійсненні заходів державного контролю, а також об’єктивності та неупередженості.

На семінарі було висвітлено наступні теми: «Періодичність здійснення планових заходів державного контролю на підставі ризик-орієнтованого підходу – розробка плану державного контролю на наступний рік. Нові нормативно-правові акти для заходів державного контролю. Порядок відбору зразків при заходах державного контролю».

Окремим розділом обговорено питання нових уніфікованих актів для здійснення заходів державного контролю (інспектування та аудиту) затверджених наказами Міністерства Аграрної політики та продовольства України. від 08.08.2019 р.№ 446 та № 447.

       Завершився семінар обговоренням та дискутуванням по основних питаннях семінару та підведенням підсумків.