Семінар у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

4 березня у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Житомирській області провели семінар у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. Участь у семінарському занятті взяли начальники та головні спеціалісти відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини районних та Житомирського міського управлінь ГУ ДПСС в Житомирькій області. Розпочали семінар з аналізу основних показників діяльності управлінь за напрямком безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини упродовж минулого року, визначили певну проблематику, спільно обговорили можливі шляхи її усунення. Загалом до вивчення та обговорення виносились наступні питання:
– дотримання вимог законодавства при проведенні заходів державного контролю;
– порядок відбору зразків у процесі здійснення заходів державного нагляду;
– основні невідповідності проведення розслідування у випадку виявлення позитивних результатів лабораторних досліджень;
– порядок видачі документів дозвільного характеру;
– проведення на підконтрольних підприємствах аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.

Останні коментарі

    Архіви

    Категорії

    EnglishUkrainian