Семінар з обговорення питань у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

30 серпня у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Житомирській області відбувся виробничий семінар з обговорення питань у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. До участі у заході долучилися керівники районних управлінь, районних державних лікарень вет.медицини, директори  Житомирської регіональної та міжрайонних лабораторій Держпродспоживслужби.наступні питання

Учасниками заходу обговорювалися  наступні питання виробничого характеру :

  • стан підготовки до проведення акредитації міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби ; 
  • аналіз виконання заходів з профілактики африканської чуми свиней, організація біобезпеки в господарствах, що утримують  свинопоголів “я;
  • видача сертифікатів здоров”я та ветеринарних сертифікатів  в країни ЄС;
  • проведення інвентаризації поголів”я ВРХ в господарствах фізичних та юридичних осіб;
  • На завершення заходу тривали обговорення проблемних питань та можливі шляхи їх вирішення. Загалом семінар відбувся у форматі відкритого діалогу.

ТЕМА ДНЯ

  • Організація циклу лекцій, присвячених підвищенню обізнаності громадян щодо міжнародних стандартів прав людини та механізмів їх захисту, в рамках проведення Всеукраїнського тижня права.
  • Укладення договору з ДП “Держінформресурс” щодо підключення Головного управління до системи електронної взаємодії органів державної виконавчої влади.
Грудень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031