Семінар з обговорення питань у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

30 серпня у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Житомирській області відбувся виробничий семінар з обговорення питань у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. До участі у заході долучилися керівники районних управлінь, районних державних лікарень вет.медицини, директори  Житомирської регіональної та міжрайонних лабораторій Держпродспоживслужби.наступні питання

Учасниками заходу обговорювалися  наступні питання виробничого характеру :

  • стан підготовки до проведення акредитації міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби ; 
  • аналіз виконання заходів з профілактики африканської чуми свиней, організація біобезпеки в господарствах, що утримують  свинопоголів “я;
  • видача сертифікатів здоров”я та ветеринарних сертифікатів  в країни ЄС;
  • проведення інвентаризації поголів”я ВРХ в господарствах фізичних та юридичних осіб;
  • На завершення заходу тривали обговорення проблемних питань та можливі шляхи їх вирішення. Загалом семінар відбувся у форматі відкритого діалогу.

Архіви