Семінар з обговорення питань у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

30 серпня у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Житомирській області відбувся виробничий семінар з обговорення питань у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. До участі у заході долучилися керівники районних управлінь, районних державних лікарень вет.медицини, директори  Житомирської регіональної та міжрайонних лабораторій Держпродспоживслужби.наступні питання

Учасниками заходу обговорювалися  наступні питання виробничого характеру :

  • стан підготовки до проведення акредитації міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби ; 
  • аналіз виконання заходів з профілактики африканської чуми свиней, організація біобезпеки в господарствах, що утримують  свинопоголів “я;
  • видача сертифікатів здоров”я та ветеринарних сертифікатів  в країни ЄС;
  • проведення інвентаризації поголів”я ВРХ в господарствах фізичних та юридичних осіб;
  • На завершення заходу тривали обговорення проблемних питань та можливі шляхи їх вирішення. Загалом семінар відбувся у форматі відкритого діалогу.

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Лютий 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Січ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829