Семінар з обговорення питань у сфері безпечності харчових продуктів

DSCN902730 липня у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Житомирській області відбувся семінар з опрацювання порядку відбору та обліку зразків під час здійснення заходів державного контролю у сфері безпечності харчових продуктів. До участі у заході були запрошені керівники та спеціалісти відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини районних управлінь ГУ ДПСС у Житомирській області, керівники та спеціалісти міжрайонних лабораторій Держпродспоживслужби.

Розпочато семінар з короткого аналізу виконання планів державного моніторингу спеціалістами районних управлінь та міжрайоннихDSCN9041 лабораторій Держпродспоживслужби. У ході семінару завідувач відділу відбору та реєстрації зразків Житомирської регіональної державної лабораторії ДПСС розповіла про особливості відбору та обліку зразків води та гігієнічних змивів, та наглядно продемонструвала присутнім методики відбору. В.о. директора ЖРДЛ Оксана Столяренко детально ознайомила учасників семінару з процедурою відбору зразків харчових продуктів (у т.ч. рослинного походження) та готових страв. Крім того,  було приділено увагу належному оформленню супровідних документів на зразки відібраних проб під час здійснення заходів державного контролю на об’єктах нагляду.

На завершення семінару тривали обговорення проблемних виробничих питань та можливі шляхи їх вирішення.DSCN9019DSCN9016DSCN9021

 

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Січень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031