Семінари-навчання для спеціалістів відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарії

20170525_103914Відповідно плану роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області на 2017 рік п 1.4. 23.05.2017р в м.Бердичеві та 25.05.2017 р. в м.Житомирі спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління ДПСС в Житомирській області проведено два кущові семінари-навчання із спеціалістами відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарії територіальних  управлінь .

   На семінарі обговорили питання:  20170525_103936

  • складання та затвердження планів роботи. Проведення планових та позапланових заходів державного контролю.
  • порядок відбору зразків продукції для виконання державного моніторингу та проведення заходів державного контролю.
  • порядок провадження у справах про порушення законодавствау сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів.
  • порядок видачі сертифікатів здоров′я.

DSCN1508   Заключною частиною семінарів було обговорення та дискутування по основних питаннях семінару та планування подальших тем для послідуючих семінарів.

ТЕМА ДНЯ

  • Співбесіда з керівниками лікарень ветмедицини з питань
    оптимізації мережі.
  • Організація проведення протиепізоотичних заходів по локалізації та ліквідації вогнища АЧС в Радомишльському районі.
  • Узгодження та підписання Регіонального плану щодо створення належних умов для безпечного харчування в закладах освіти з представниками управління освіти і науки, департаменту праці, соціальної та сімейної політики.

 

Листопад 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Жов    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930