Співпраця з регіональними засобами масової інформації

У рамках виконання Доручення Прем’єр-міністра України  О.Гончарука за результатами селекторної наради з питань безпечності  харчування дітей  у закладах дошкільної та загальної середньої освіти з боку Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області було вжито ряд заходів. Так, упродовж листопада  за ініціативи Головного управління та за безпосередньої участі його представників у Житомирській області у декілька етапів було проведено цикл тематичних кущових семінарів.

Крім того, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області  спільно з представниками управління освіти і науки  Житомирської ОДА  та фахівцями департаменту  праці, соціальної  та сімейної політики облдержадміністрації долучились до розробки проекту Регіонального плану заходів щодо створення в закладах освіти  належних умов для безпечного та якісного харчування дітей в Житомирській області на 2020-2025 роки.  За результатами спільної проведеної роботи   13 листопада 2019 року Розпорядженням голови Житомирської облдержадміністрації  було затверджено зазначений вище Регіональний план.

Проблематикою організації безпечного та якісного харчування дітей у навчально-виховних закладах області пройнялись певні регіональні представники друкованих та електронних засобів масової інформації. Так, відповідний матеріал з детальними роз’ясненнями було опубліковано на сторінках Житомирської обласної громадсько-ділової газети «Эхо» (№ 47 від 21-27листопада), незалежної інформаційно-громадської газети  «Час Плюс» (№47 від 21 листопада), інформаційного інтернет-порталу «20 хвилин.Житомир» (публікація від 5 листопада).