У Любарському районі проведено роз’яснювальну роботу із суб’єктами господарювання

    22 січня 2020 року  Любарським районним управлінням проведено нараду з директорами та кухарями закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти ,  суб’єктами  господарювання, що здійснюють виробництво, реалізацію молочної продукції, також були запрошені суб’єкти господарювання, які  надають послуги із забезпечення продуктами харчування загальноосвітнім  закладам району.

     До уваги суб’єктів господарювання доведені вимоги чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, а саме , щодо попередження потрапляння в обіг фальсифікованої молочної продукції.

   Крім того, до уваги слухачів доведено інформацію  про основні вимоги щодо розробки та впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) у  закладах освіти.

   Було зосереджено  увагу на основних принципах, щодо  реалізації регіональної цільової програми «Дітям Любарщини – безпечне та якісне харчування».     

   Також, учасників було проінформовано про необхідність дотримання вимог санітарного законодавства при організації харчування в дитячих колективах, створення належних умов для харчування, проведення лабораторних досліджень   харчових продуктів, а також посилення контролю за постачальниками та операторами ринку, які надають послуги з харчування в закладах освіти.

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Лютий 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Січ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829