У м.Бердичеві проведено семінар-нараду з питань якісного та безпечного харчування

У рамках виконання Доручення Прем’єр-міністра України  О.Гончарука за результатами селекторної наради з питань безпечності  харчування дітей  у закладах дошкільної та загальної середньої освіти  12 листопада було проведено тематичний кущовий семінар. Семінар організовано та проведено   спеціалістами Бердичівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області в складі керівника управління – Бикова В.М., начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Колубовського С.О. , начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії Біленького В.Ф., сумісно з представниками відділу освіти Бердичівської райдержадміністрації.

Захід орієнтований на керівників закладів дошкільної освіти, заступників директорів закладів загальної середньої освіти, які відповідають за харчування учнів та фізичних осіб-підприємців, які організовують харчування учнів в закладах загальної середньої освіти Бердичівського, Андрушівського, Любарського, Попільнянського, Ружинського та Чуднівського районів . Загалом до проведення семінар-наради  приєдналось понад 260 осіб.

У ході проведення семінар-наради  на розгляд та обговорення присутніх виносились наступні питання :

  • дотримання вимог санітарного законодавства  при організації харчування дітей та учнів;
  •  недопущення випадків виникнення, розповсюдження гострих інфекційних хвороб та харчових отруєнь.
  •  створення належних умов для організації безпечного та якісного харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Житомирської області;
  • дотримання вимог щодо безпечності харчових продуктів, сировини, впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

Аналогічний семінар із зазначеної вище тематики відбудеться 13 листопада у приміщенні Житомирської райдержадміністрації (м.Житомир, вул. Лесі Українки,1).

ТЕМА ДНЯ

  • Коригування та узгодження з департаментами ОДА проекту обласної програми “Дітям Житомирщини-безпечне та якісне харчування “
    Засідання комісії з розгляду адміністративних справ.
    Аналіз постачальників харчових продуктів та їх реєстрації.
Грудень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031