Участь спеціалістів у семінарі

seminarВ рамках проекту міжнародної технічної допомоги “Вдосконалення системи контролю харчових продуктів в Україні” спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії  ГУ ДПСС в Житомирській області взяли участь  у дводенному семінарі  “Загальний підхід з оцінки ризику та категоризації підприємств  за ступенем ризику”. 

16 травня 2017 року гості  семінару відвідали м’ясопереробне підприємство ТОВ “Візит” (м.Узин, Білоцерківського району Київської області). Під час візиту на підприємство ознайомилися зі схемою підприємства, типом процесів та впровадженням системи  для самоконтролю.

17 травня 2017 року підвели підсумки за результатами  відвідування підприємства з детальним обговоренням виявлених зауважень. Зокрема, відпрацювали практичні вправи з категоризації  підприємств за ступенями ризику, а також обговорили основні аспекти процедури інспектування підприємств з виробництва харчових продуктів.