Участь спеціалістів у семінарі

seminarВ рамках проекту міжнародної технічної допомоги “Вдосконалення системи контролю харчових продуктів в Україні” спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії  ГУ ДПСС в Житомирській області взяли участь  у дводенному семінарі  “Загальний підхід з оцінки ризику та категоризації підприємств  за ступенем ризику”. 

16 травня 2017 року гості  семінару відвідали м’ясопереробне підприємство ТОВ “Візит” (м.Узин, Білоцерківського району Київської області). Під час візиту на підприємство ознайомилися зі схемою підприємства, типом процесів та впровадженням системи  для самоконтролю.

17 травня 2017 року підвели підсумки за результатами  відвідування підприємства з детальним обговоренням виявлених зауважень. Зокрема, відпрацювали практичні вправи з категоризації  підприємств за ступенями ризику, а також обговорили основні аспекти процедури інспектування підприємств з виробництва харчових продуктів.

ТЕМА ДНЯ

  • Співбесіда з керівниками лікарень ветмедицини з питань
    оптимізації мережі.
  • Організація проведення протиепізоотичних заходів по локалізації та ліквідації вогнища АЧС в Радомишльському районі.
  • Узгодження та підписання Регіонального плану щодо створення належних умов для безпечного харчування в закладах освіти з представниками управління освіти і науки, департаменту праці, соціальної та сімейної політики.

 

Листопад 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Жов    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930