Участь у черговій нараді з т.в.о.Голови Держпродспоживслужби

Під час чергової селекторної наради, яка відбулась у режимі ZOOM-конференції під головуванням т.в.о. Голови Держпродспоживслужби Ольги Шевченко обговорили низку питань щодо здійснення моніторингових перевірок стану готовності пунктів тестувань до проведення зовнішнього незалежного оцінювання на безпечному рівні. Окрему увагу було приділено питанню посилення контролю за організацією протиепідемічних заходів та дотриманням карантинних обмежень у закладах громадського харчування. У ході обговорення, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Олександр Шпита висловив власне бачення щодо вирішення проблемних питань та поділився досвідом стосовно залучення до проведення заходів з контролю фахівців управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, які  працюють на посадах санітарних фельдшерів,є посадовими особами та мають право здійснювати нагляд .

На завершення конференції учасникам наради було наголошено на максимальному вжитті вичерпних заходів, що сприятимуть підвищенню рівнів інформаційної обізнаності та соціальної відповідальності населення з питань запобігання поширенню гострого респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Останні коментарі

    Архіви

    Категорії

    EnglishUkrainian