Участь у семнар-нараді з обговорення актуальних питань у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

13 вересня  у Держпродспоживслужбі України (м.Київ)  відбулась семінар-нарада на тему : «Стан організації та здійснення державного контролю у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини». Від Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області участь у заході взяв в.о. начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини – Міщенко М.Д.

На обговорення винесені питання виконання протиепізоотичних заходів, зокрема, було проведено детальний аналіз виконання заходів з профілактики та ліквідації АЧС, сказу.

 Окрему увагу приділено питанню проведення санітарно-епідеміологічних розслідувань, спрямованих на виявлення причин та умов, що призводять до виникнення і поширення інфекційних хвороб та проведення лабораторних досліджень харчових продуктів з метою забезпечення ефективного виконання заходів державного контролю.

Крім того, було розглянуто аспекти нормативно-правового забезпечення державного контролю за дотриманням суб’єктами  господарювання ветеринарно-санітарних заходів  та під час здійснення державного нагляду при імпорті, транзиті та експорті харчових продуктів.

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Січень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031