Участь у VI Всеукраїнській науково-практичній конференції

14 листопада на базі факультету ветеринарної медицини  Житомирського національного агроекологічного університету відбулась VI Всеукраїнська науково-практична конференція на тему «Сучасні підходи забезпечення здоров’я тварин та якості кормів і харчових продуктів». До участі у проведенні конференції приєднався перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області Ігор Волківський. Разом з науковцями та викладачами Житомирського національного агроекологічного університету та науково-інноваційного інституту тваринництва та ветеринарії долучився до обговорення та вивчення низки питань :

– проблематика поширення збудника АЧС у масштабах світу, країни та, зокрема, ситуація із захворюваності у Житомирській області.

– захворюваність бджіл та інновації у розвитку галузі бджільництва області.

Окремо обговорювалось питання щодо розробки та затвердження нових програм  з підготовки кадрів , а саме – підвищення кваліфікації  працівників напрямку ветеринарної медицини (спеціалісти лікарень вет.медицини, міжрайонних лабораторій Держпродспоживслужби, лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи та державних ветеринарних інспекторів) у рамках співпраці Головного управління Держпродспоживслужби та Житомирського національного агроекологічного університету.

ТЕМА ДНЯ

  • Коригування та узгодження з департаментами ОДА проекту обласної програми “Дітям Житомирщини-безпечне та якісне харчування “
    Засідання комісії з розгляду адміністративних справ.
    Аналіз постачальників харчових продуктів та їх реєстрації.
Грудень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031