Відбулось чергове засідання колегії Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області

24 жовтня в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Житомирській області відбулось засідання колегії «Про підсумки роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області за 9 місяців 2019 року та завдання на ІV квартал 2019 року».

Засідання відбулося під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Олександра Шпити за участі депутата Житомирської обласної ради Олега Пінського, керівників структурних підрозділів Головного управління та установ, що належать до сфери управління Держпродспоживслужби.

В ході проведення колегії було підбито підсумки роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області за основними напрямками діяльності та обговорено шляхи вирішення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією пріоритетних завдань у сфері відповідальності Держпродспоживслужби.

Зокрема, в. о. начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини детально проаналізував основні підсумки роботи управління за 9 місяців 2019 року та окреслив низку пріоритетних завдань для реалізації протягом ІV кварталу поточного року. Значну увагу було приділено стану виконання планів протиепізоотичних заходів, заходів державного контролю та виконання програм моніторингу харчової продукції.

 Окремої уваги заслуговувало питання співпраці з регіональною філією ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин».

Під час засідання було також заслухано виступи представників державних лабораторій Держпродспоживслужби щодо розвитку лабораторної мережі та запровадження нових управлінських рішень.

Важливим питанням було обговорення законодавчих ініціатив в галузі економічної діяльності та бухгалтерської звітності.

На засіданні колегії також було детально розглянуто результати діяльності у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення за звітний період. Зокрема, наголошено на важливості реалізації Регіональної цільової програми «Дітям Житомирщини – якісне харчування» та напрацювання основних шляхів реалізації завдань, визначених Програмою діяльності Уряду, що належать до сфери компетенції Держпродспоживслужби.

Під час колегії було підбито підсумки роботи управління фітосанітарної безпеки, де особливу увагу було зосереджено на питаннях фітосанітарної ситуації в регіоні та стану впровадження місцевих програм з локалізації та ліквідації карантинних та шкідливих організмів.

Серед питань порядку денного, обговорювались також результати роботи за 9 місяців 2019 року управління захисту споживачів та шляхи удосконалення роботи в частині підвищення рівня правової обізнаності споживачів.

Окремо члени колегії приділили увагу стану реалізації рішення колегії Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області від 17 липня 2019 року № 3 «Про підсумки роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області за І півріччя 2019 року та завдання на ІІІ квартал 2019 року»

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

ТЕМА ДНЯ

  • Співбесіда з керівниками лікарень ветмедицини з питань
    оптимізації мережі.
  • Організація проведення протиепізоотичних заходів по локалізації та ліквідації вогнища АЧС в Радомишльському районі.
  • Узгодження та підписання Регіонального плану щодо створення належних умов для безпечного харчування в закладах освіти з представниками управління освіти і науки, департаменту праці, соціальної та сімейної політики.

 

Листопад 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Жов    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930