Відбувся заключний етап підсумкових нарад у 8-ми районах

13-14 лютого відбулись чергові виробничі наради за підсумками діяльності районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області. У Черняхівському та Житомирському районах  підведення підсумків відбулось за участі начальника Головного управління – Олександра Шпити, в Овруцькому та Народицькому районах – першого заступника начальника Ігоря Волківського, в Малинському та Радомишльському районах – в.о.начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Миколи Міщенка, в  Любарському та Чуднівському районах –  начальника управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Світлани Кончаківської. До участі у нарадах були запрошені керівники райдержадміністрацій, районних рад та представники ОТГ.У ході проведення нарад було заслухано звіт за основними показниками діяльності  у 2019 році, обговорено  проблематику та визначено першочергові завдання, спрямовані на забезпечення епізоотичного та санітарно-епідемічного благополуччя населення Житомирщини.

Наразі завершився цикл виїзних нарад з підведення підсумків роботи районних (міського) управлінь Держпродспоживслужби, – на черзі публічний звіт за підсумками діяльності Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області та участь у колегії за підсумками діяльності Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.