Виробнича нарада з обговорення питань у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

DSCN752317 травня у Головному управління Держпродспоживслужби під головуванням в.о.начальника управління Ігоря Волківського відбулась виробнича нарада з обговорення питань у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. До участі у народі були запрошені керівники районних та міського управлінь, начальники районних державних лікарень вет.медиуини, директори Регіональної та міжрайонних лабораторій Держпродспоживслужби.

У ході проведення наради заслуховувались та активно обговорювались наступні питання :

–        Епізоотична ситуація щодо АЧС , що скалалася в країні та ,зокрема, на території Житомирській області;

–        Стан виконання плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних хвороб тварин за ІІ-ий квартал, аналіз здійснення моніторингових досліджень, функціонування свиногосподарств області;

Крім того, під час наради окрему увагу приділено питанням особливостей оформлення документації за результатами здійснених заходів державного нагляду та питанню впровадження системи внутрішнього контролю у Головному управлінні ДПСС у Житомирській області та установах, що належать до сфери управління Держпродспоживслужби.DSCN7529DSCN7527DSCN7525

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада з питань забезпечення безпечним та якісним харчуванням дітей, які проживають на територіях, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС;
  • Засідання робочої групи за участі департаментів фінансів, агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації з питань погодження проекту Регіональної програми “Дітям Житомирщини – безпечне та якісне харчування”.
Грудень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031