Виробнича нарада з обговорення питань у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

DSCN752317 травня у Головному управління Держпродспоживслужби під головуванням в.о.начальника управління Ігоря Волківського відбулась виробнича нарада з обговорення питань у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. До участі у народі були запрошені керівники районних та міського управлінь, начальники районних державних лікарень вет.медиуини, директори Регіональної та міжрайонних лабораторій Держпродспоживслужби.

У ході проведення наради заслуховувались та активно обговорювались наступні питання :

–        Епізоотична ситуація щодо АЧС , що скалалася в країні та ,зокрема, на території Житомирській області;

–        Стан виконання плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних хвороб тварин за ІІ-ий квартал, аналіз здійснення моніторингових досліджень, функціонування свиногосподарств області;

Крім того, під час наради окрему увагу приділено питанням особливостей оформлення документації за результатами здійснених заходів державного нагляду та питанню впровадження системи внутрішнього контролю у Головному управлінні ДПСС у Житомирській області та установах, що належать до сфери управління Держпродспоживслужби.DSCN7529DSCN7527DSCN7525

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Лютий 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Січ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829