Вручення сертифікатів аудиторів НАССР

Фото-0490 5 жовтня 2016 року спеціалісти  управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії   Головного управління та територіальних органів  Держпродспоживслужби в Житомирській області  взяли участь  у заході вручення сертифікатів аудиторів НАССР за результатами 1,5- річного навчання, проведеного Проектом ЄС «Вдосконалення системи контролю  безпечності  харчових продуктів в України».Фото-0488

         Сертифікати отримали 318 ветеринарних інспекторів  Держпродспожив-служби з усіх регіонів України , в тому числі 10 інспекторів  Головного управління та територіальних органів  Держпродспоживслужби Житомирської області.

         Інспектори вивчали міжнародно визнану систему, відому як  «НАССР», яка означає аналіз небезпечних  факторів та контроль у критичних точках і вимагає від операторів ринку ідентифікації та контролю небезпечних факторів та ризиків,  пов’язаних з їхньою діяльністю.

           Фото-0502 «Сертифікати надають право інспекторам перевіряти як оператори ринку харчових продуктів виконують вимоги нового  законодавства щодо впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР. Впровадження таких процедур є вимогою для всіх операторів ринку (крім первинного виробництва) – виробників, переробників, продавців, перевізників. Адже саме НАССР шляхом ідентифікації та контролю небезпечних факторів сприяє виробництву безпечних продуктів» – зазначив керівник Проекту ЄС Тоні Віл.   Фото-0501

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Січень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031