Заключний етап семінару щодо процедури проведення аудитів на потужностях харчової галузі

DSCN79884 червня у Головному управлінні Держпродспоживслужби  керівництвом та спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ ДПСС у Житомирській області відбувся заключний етап  семінару на тему : «Процедури проведення аудитів постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР на потужностях харчової галузі». До участі у навчальному семінарі долучились начальники та спеціалісти відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини районних управлінь Держпродспоживслужби.DSCN7977

У ході семінару присутні вивчали загальні принципи та основні етапи проведення аудитів, порядок планування та послідовність  проведення державного аудиту щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих  процедур, що  засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, порядок документування результатів аудиту. На завершення учасники семінару обговорили проблемні питання та підвели підсумки.

DSCN7991

 DSCN7985DSCN7986

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада з питань забезпечення безпечним та якісним харчуванням дітей, які проживають на територіях, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС;
  • Засідання робочої групи за участі департаментів фінансів, агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації з питань погодження проекту Регіональної програми “Дітям Житомирщини – безпечне та якісне харчування”.
Грудень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031