Затверджено Регіональний план заходів щодо створення в закладах освіти належних умов для безпечного та якісного харчування дітей

Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області активно здійснює заходи щодо реалізації Доручення Прем’єр-міністра Олексія Гончарука за результатами селекторної наради 25.10.19 з питань безпечності харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

Так, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області  спільно з представниками управління освіти і науки  Житомирської ОДА  та фахівцями департаменту  праці, соціальної  та сімейної політики облдержадміністрації долучились до розробки проекту Регіонального плану заходів щодо створення в закладах освіти  належних умов для безпечного та якісного харчування дітей в Житомирській області на 2020-2025 роки.  За результатами спільної проведеної роботи   13 листопада 2019 року Розпорядженням голови Житомирської облдержадміністрації  було затверджено зазначений вище Регіональний план.

Детальніше ознайомитись з Розпорядженням № 448 від 13.11.2019р.

ТЕМА ДНЯ

  • Коригування та узгодження з департаментами ОДА проекту обласної програми “Дітям Житомирщини-безпечне та якісне харчування “
    Засідання комісії з розгляду адміністративних справ.
    Аналіз постачальників харчових продуктів та їх реєстрації.
Грудень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031