Завершились навчання інспекторів Держпродспоживслужби

Завершилися дводенні навчання інспекторів Держпродспоживслужби Черкаської та Житомирської областей, що проходили в рамках системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок (НАССР). Від Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області до участі у навчанні долучились Олександр Семчук, Геннадій Журавель та Богдан Кривда.

У ході навчання державні інспектори вивчали, як здійснювати аудит системи  контролю безпечності харчових продуктів на практиці.

На Черкащині навчання проводилися на базі  одного із потужностей регіону. Дане підприємство постачає свою продукцію на міжнародні ринки, має впроваджену систему контролю безпечності харчових продуктів з 2011 року та отримало право на експорт до країн ЄС з 2015-го року.    

Фахівці проаналізували, як проводити перевірку критеріїв ризику на всіх етапах виробництва та на які аспекти слід звертати увагу.

Наприкінці навчання фахівці Держпродспоживслужби підбили підсумки проведеного аудиту та підготували на їх основі рекомендації.зображення_viber_2019-05-20_12-15-38

зображення_viber_2019-05-20_12-15-36

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Лютий 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Січ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829