Зустріч з підприємцями ринку з метою роз’яснення вимог ветеринарно-санітарного законодавства.

Овруч для Галины08.09.2017 спеціалістами  відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії  Овруцького районного управління ГУ ДПСС в Житомирській області    проводилась  інформаційно – роз’яснювальна  робота з реалізаторами м’яса на Овруцькому кооперативному ринку. Так, в ході зустрічі  обговорювались правила подвірного забою тварин та подальшого транспортування . В зв’язку з ситуацією,пов’язаною з АЧС , що склалася в країні ,- детальніше зупинились на питаннях щодо підозри  захворювання свиней на африканську чуму при клінічному огляді та  першочергові дії громадян при підозрі на  АЧС.