Перелік наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних

Перелік підприємств, установ, що відносяться до сфери управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Структурні підрозділи Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області

Структура Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області

Переліки адміністративних послуг, інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг та бланки заяв, необхідних для звернення щодо надання адміністративної послуги

Реєстр затверджених експортних потужностей

Реєстр операторів ринку та потужностей харчових об’єктів, на які видано експлуатаційний дозвіл

Державний реєстр потужностей операторів ринку Житомирської області

Річний план закупівель

Інформація про надходження та використання коштів загального фонду за 2018 рік

Інформація про надходження та використання коштів, отриманих як плата за послуги за 2018 рік

Інформація про надходження та використання коштів загального фонду державного бюджету за 2017 рік

Інформація про надходження та використання коштів, отриманих як плата за послуги за 2017 рік

Інформація про надходження та використання коштів загального фонду за 2016 рік

Інформація про надходження та використання коштів, отриманих як плата за послуги за 2016 рік

ТЕМА ДНЯ

  • Робоча нарада щодо планування лабораторно-інструментальних досліджень на 2020 рік;
  • Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів, що здійснюють контрольно-наглядові функції, присвячена аналізу внесення відомостей про заходи державного нагляду (контролю) до Інтегрованої автоматизованої системи.
Лютий 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Січ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829