Стоп COVID-19 !

Тимчасові рекомендації з організації протиепідемічних заходів у перукарнях та салонах краси, які з 11 травня відновлять свою діяльність в умовах карантину

Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при наданні стоматологічної допомоги на період карантину

Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при роботі закладів громадського харчування на період карантину

Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при торгівлі продовольчими (окрім ринків) та непродовольчими товарами на період карантину

Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при здійсненні дозволених видів діяльності, які передбачають приймання відвідувачів в офісних приміщеннях на період карантину

Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів в закладах стаціонарної психіатричної допомоги, медико-соціального та соціального захисту населення на період карантину

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на потужностях з вирощування, утримання, забою, переробки і обігу тварин та виробництва харчових продуктів

Тимчасові рекомендації для операторів ринку, діяльність яких пов’язана харчовими продуктами

Динаміка захворювань COVID-19 в Житомирській області

Динаміка захворювань, одужань та летальних випадків від COVID-19 в Україні

Роз’яснення щодо нових обмежувальних заходів на період карантину

Інтерактивна карта підтверджених випадків захворювання на коронавірус у Житомирській області

Уряд посилює обмеження задля безпеки українців

Робота підприємств та господарств в умовах жорсткого карантину. Заходи запобігання розповсюдження COVID-19. Принципи біозахисту

Методичні рекомендації щодо профілактики епідеміологічних ускладнень в закладах інтернатного типу для дітей для запобігання захворювання на COVID-19

Пам’ятка для відвідувачів та адміністрації закладів торгівлі, аптек та автозаправочних станцій

Роз’яснення щодо змін до Постанови № 211

До уваги керівників підприємств, установ та організацій, на яких неможливий перехід на дистанційний режим роботи

Пам’ятка для мешканців багатоповерхових житлових будинків та підприємств житлово-комунального господарства всіх форм власності щодо запобігання розповсюдження респіраторної інфекції СОVID-19

Пам’ятка щодо дотримання працівниками гігієнічних процедур  під час перебування на робочих місцях

Як знизити ризик інфікування коронавірусом

7 порад для захисту від нової коронавірусної інфекції

До уваги мешканців Житомирщини та суб’єктів господарювання !