Нарада з обговоренням виробничих питань у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

Сьогодні в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Житомирській області під головуванням першого заступника начальника Головного управління Ігоря Волківського  відбулась  ZOOM- нарада з обговоренням виробничих питань у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. До участі в онлайн-нараді долучились начальники відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини територіальних структурних підрозділів ГУ ДПСС в Житомирській області.

У ході наради на обговорення винесені наступні питання:

– вжиття вичерпних заходів, спрямованих на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 14.12.2020 року   № 50773/0/1-20 щодо реформування  системи шкільного харчування в закладах освіти;

– процедура відбору зразків харчових продуктів  під час позапланових інспектувань;

-порядок  та процедура  видачі  міжнародних ветеринарних сертифікатів на  харчову  продукцію при експорті з України;

–  дотримання   Методичних  рекомендацій     щодо  послідовності  дій у випадках отримання  інформаційного повідомлення  про харчові продукти та корми ( система RASFF).