Виробнича нарада у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

За особистим  дорученням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Олександра Шпити, було проведено виробничу нараду за участю першого заступника начальника – Ігоря Волківського, в.о. начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини –    Миколи Міщенка, директора Житомирської регіональної державної лабораторії Держпродспоживсужби – Анатолія Галайби.

В ході наради було обговорено перспективи розвитку регіональної лабораторії в 2021 році, зокрема, щодо можливості  розширення сфери акредитації  за  напрямками діяльності Держпродспоживслужби, вдосконалення роботи в інтегрованій системі «Лабораторія Браво Лімс».

Окрім того, обговорили питання придбання сучасного діагностичного обладнання, що дозволить своєчасно та якісно виконати заплановані дослідження в поточному році.