Визначення основних стратегій та кроків для покращення ключових показників діяльності Служби в 2021 році

Про напрацювання стратегій та основних кроків з врахуванням ключових показників діяльності, спеціалізованих відповідно до напрямків у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, фітосанітарної безпеки, захисту споживачів, дотримання вимог санітарного законодавства йшлося сьогодні під час онлайн-наради з Головою Держпродспоживслужби  Владиславою Магалецькою, до участі у якій долучився керівник ГУ ДПСС в Житомирській області Олександр Шпита.

Зокрема, заступники Голови Держпродспоживслужби висловили власне бачення щодо пріоритетних завдань окремо за напрямками, які вони очолюють:

  • повноцінна реалізація Указів Президента та Програм дій Уряду щодо організації безпечного та якісного харчування дітей в закладах освіти, створення безпечного та здорового освітнього середовища;
  • сприяння всебічному та об’єктивному розгляду звернень громадян та забезпечення захисту прав споживача;

     побудова окремої платформи звернень громадян та інтеграція з Єдиним порталом «Дія»;

  • вжиття вичерпних заходів щодо недопущення стрімкого поширення територією країни коронавірусної інфекції 2019-nCov, спалахів інфекційних хвороб та небезпечних епізоотій.

На завершення Владислава Магалецька висловила готовність розглянути всі раціональні пропозиції від керівників територіальних органів Держпродспоживслужби щодо удосконалення та модернізації роботи, що призведе в подальшому до ефективності та покращення ключових показників діяльності Служби.